FRA FJELL TIL FJORD – Strategisamling

Gjør dagens utfordringer om til morgendagens muligheter – kombiner strategisk tenkning med kontrastene man opplever mellom høyfjell og fjordlandskap. Naturens egen stillhet bidrar til ny energi, kreativitet, mestring og vekst.

Ta kun med dagsbehovet i ryggsekken, vi koordinerer det hele og ivaretar hver og en av dere på best mulig måte.

Vår styreleder, Terje, utenfor den nye DNT hytta på Kaldhussætra

Vi har tro på at nye omgivelser, vakker natur og annerledes opplevelser vil inspirere og stimulere kreativiteten og tankene om hvilke muligheter du og din bedrift har. Kanskje du vil lære deg selv og dine kollegaer å kjenne på en ny måte ? Gi dere tid til å diskutere og reflektere over dagens situasjon og mulighetene som ligger der fremme.

Vår partner Admit AS står for den faglige fasiliteringen på denne turen.

En 4 dagers opplevelses- og utviklingstur med kartlegging av teamet, bedriftens behov for endringer nå og i årene fremover. Team Admit fasiliterer alt det faglige og starter med en analyse av bedriftens “as is” situasjon. Hvor står dere i forhold til konkurrenter, produktportefølje, digitalisering, bærekraft, Covid 19 etc.. Videre jobbes det mot en plan for en liten eller større endring – “to be”-situasjon. Bedriften mottar også en teamrapport der preferansene til teamet er kartlagt, et verdifullt hjelpemiddel for å optimalisere og fremheve de ansattes styrker. Slik står bedriften bedre rustet til å håndtere nødvendige tilpasninger fram mot 2025.

Vår spreke partner, Lars, nyter stillheten i fjellheimen.

HIGHLIGHTS

Velg mellom 3 ulike turer, med ulik fysisk intensitet.

  • Hvor: Skjåk – Sunnmøre
  • Sesong: August – Oktober
  • Rute: Buss fra Otta stasjon til Billingen Seterpensjonat, Skjåk, fottur til Kaldhusætra via Djupvasshytta. Fottur til Herdalsætra og Norddalen, (evt. transport).
  • Middag og overnatting på DNT-hytte og Petrines Gjestgiveri
  • Faglig program med strategitankegang underveis i hele oppholdet
  • Andre programposter eller underholdning av mer avslappende karakter
  • Faglig oppsummering
  • Transport til Åndalsnes Stasjon, via Trollstigen eller til Ålesund Lufthavn, Vigra.
  • Utstyr: Turklær for høsttur i fjellet.

Introduksjonspris: kun kr 15 000,- inkl. mva, pr. pers (for grupper på 10 pers.) Ordinær pris kr 20 000,-

Prisen inkluderer: fagseminar, teamrapport, overnatting, guidet fjelltur, full pensjon, lokal transport og fantastiske opplevelser. Transport til oppmøtestedet, Otta og returbillett hjem, enten fra Åndalsnes med tog eller Ålesund med fly, ordner du selv.