FRA FJELL TIL FJORD – Strategi “den neste normalen”

Gjør dagens utfordringer om til morgendagens muligheter – kombiner strategisk tenkning med kontrastene man opplever mellom høyfjell og fjordlandskap. Naturens egen stillhet bidrar til ny energi, kreativitet, mestring og vekst.

Ta med teamet ditt på en tur som vil utfordre en satt tankegang – vi koordinerer det hele og vil ivaretar hver og en av dere på best mulig måte.

Vår styreleder, Terje, utenfor den nye DNT hytta på Kaldhussætra

Pandemien har ført oss inn i en tid hvor rammebetingelser og samfunnsstruktur har endret hverdagen vår radikalt. Gjennom vårt revitaliseringsprogram vil vi bidra til at overgangen til den neste normalen blir myk, men sterk. Nye omgivelser, vakker natur og annerledes opplevelser vil inspirere og stimulere kreativiteten og tankene om hvilke muligheter du og din bedrift har. Kanskje trenger en også å lære seg selv og sine kollegaer å kjenne på en ny måte ? Gi dere tid til å diskutere og reflektere over dagens situasjon og mulighetene som ligger der fremme.

Vår partner Admit AS står for den faglige fasiliteringen på denne turen.

En opplevelses- og utviklingstur der en finner frem til bedriftens behov for endringer nå og i årene fremover. Team Admit fasiliterer den faglige delen og starter med en analyse av bedriftens “as is” situasjon. Hvor står dere i forhold til konkurrenter, produktportefølje, digitalisering og bærekraft, nå som pandemien ser ut for å gå mot slutten. Videre jobbes det mot en plan for en liten eller større endring – “to be”-situasjon. Bedriften kan også få utarbeidet en teamrapport der preferansene til teamet er kartlagt, et verdifullt hjelpemiddel for å optimalisere og fremheve de ansattes styrker. Sette rett person til rett jobb. Slik står bedriften bedre rustet til å håndtere nødvendige tilpasninger, både for den neste normalen vi skal inn i og fram mot 2025.

Vår spreke partner, Lars, nyter stillheten i fjellheimen.

HIGHLIGHTS

Turens intensitet og fysiske krav reguleres i forhold til ønsker og muligheter.

  • Hvor: Skjåk – Sunnmøre
  • Sesong: August – Oktober
  • Rute: Buss fra Otta stasjon til Billingen Seterpensjonat, Skjåk, fottur til Kaldhusætra via Danskehytta. Fottur til Herdalsætra og Norddalen, (evt. transport til eller fra Kaldhusætra)
  • Middag og overnatting på DNT-hytte og Petrines Gjestgiveri
  • Faglig program med strategitankegang underveis i hele oppholdet
  • Andre programposter eller underholdning av mer avslappende karakter
  • Faglig oppsummering på Stordal Lounge
  • Transport til Åndalsnes Stasjon, via Trollstigen eller til Ålesund Lufthavn, Vigra.
  • Utstyr: Turklær for sommer-/høsttur i fjellet.

Pris: kr 20 000,- eksl. mva, pr. pers (for grupper på 8 – 10 pers.)

Prisen inkluderer: faglig fasilitering, overnatting, guidet fjelltur, full pensjon, lokal transport, og fantastiske opplevelser. Transport til oppmøtested Otta og returbillett hjem, enten fra Åndalsnes med tog eller Ålesund med fly, ordner du selv.

Denne turen gjennomfører vi ukentlig på høsten, så lenge været tillater det.